SPECIALIZE IN STERILIZATION • FOCUS ON HIGH-END

Fordeler med Steam og Air Retort

DTS er et selskap som spesialiserer seg på produksjon, forskning og utvikling og produksjon av høytemperaturretort for mat, der damp- og luftretorten er en høytemperaturtrykkbeholder som bruker blandingen av damp og luft som oppvarmingsmedium for å sterilisere ulike typer emballasje. mat, damp- og luftretorten har et bredt spekter av bruksområder, og kan brukes til sterilisering av en rekke produkter, for eksempel: glassflasker,tinnbokser, plastkopper, plastboller og myk pakket mat og så videre.La oss lære hvilke fordeler damp- og luftretort har.

图片1

Fordelene med damp- og luftretort er:

- Den kan oppnå jevn varmefordeling og unngå kalde flekker i retorten, takket være den unike viftedesignen som blander damp og luft fullstendig og sirkulerer inne ireplikk, temperaturforskjellen inne ireplikkkan styres ved ±0,3 ℃ med jevn varmefordeling.

– Den kan gi overtrykksluft for å hindre at beholdere som er følsomme for trykkendringer, som glass og plast, deformeres eller sprekker.

- Det kan redusere den termiske skaden og ernæringstapet forårsaket av overdreven oppvarming.Den tar i bruk damp for å varme opp direkte uten å varme opp andre steriliseringsmedier, og oppvarmingshastigheten er rask for å spare steriliseringstid og mindre ernæringsskade på produktene.

图片2

damp- og luftretorten er egnet for sterilisering av et bredt spekter av matprodukter, som kjøtt, fjærfe, sjømat, meieriprodukter, drikkevarer og hermetiske grønnsaker, hermetisert frukt osv. Spesielt kjøttprodukter må bruke høye temperaturer og lengre tid å drepe sporene til Clostridium difficile, en bakterie som kan føre til at botulisme oppfyller standarden for sunt forbruk.


Innleggstid: Mar-02-2024