SPECIALIZE IN STERILIZATION • FOCUS ON HIGH-END

Fordeler med damp- og luftretorter

t

Damp og luft retort er å bruke damp som varmekilde for å varme opp direkte, varmehastigheten er rask.Unik viftedesign vil bli fullstendig blandet med luften og dampen i retorten som et varmeoverføringsmedium for produktsterilisering, kjelens damp blandes med forlengelsen av luftkanalen for å gjøre den obligatoriske interne sirkulasjonen, ingen eksos i prosessen med Sterilisering, sterilisering uten kalde flekker, for å oppnå en jevn fordeling av temperaturen i kjeleformålet.Steam and Air Retort har et bredt spekter av bruksområder og kan brukes på en rekke emballasjeformer og produkter: fleksibel emballasje, flasker, tinnbokser (hermetikk kikerter, hermetisk lunsjkjøtt, hermetisk tunfisk, hermetisert kjæledyr, etc.), Aluminiumsfoliepakker med klare til å spise måltider, hermetikk, kokosnøtt vanndrikker og andre produkter som har behov for retort med høy temperatur.

t

Det er mange fordeler med utstyret for damp og luftfartøy, som kort er introdusert nedenfor:

①Temperatur kontrollsystem kan velges lineært og trinn i henhold til forskjellige produkter og prosessoppvarmingsmodus.Damp og luft retort vil være fullt blandet med damp og luft, retort uten kalde flekker, temperaturen kan kontrolleres til ± 0,3 ℃, utmerket varmefordeling.

② Damp brukes til å varme opp direkte uten å slippe ut luft for å oppnå minst mulig damptap.

③Reliable Siemens Plc helautomatisk kontrollsystem.Ved driftsfeil vil systemet automatisk minne operatøren om å gi effektiv respons.

④ Trykkkontrollsystem tilpasser seg kontinuerlig til trykkendringen inne i pakken under prosessen, og trykket kan kontrolleres til ±0,05 bar, som er egnet for en rekke emballasjeformer.

Hodeveksleren brukes til indirekte kjøling for å forhindre sekundær forurensning av de steriliserte produktene.

DTS er medlem av IFTPS og har mange nordamerikanske kunder, noe som gjør DTS kjent med FDA/USDA-forskrifter og den mest avanserte steriliseringsteknologien.

(7) Med strømbrudd kan minnefunksjonen, etter omstart av utstyrets strømbrudd, fortsette langs strømbruddet før steriliseringsprosessen for sterilisering, redusere produkttapet.


Innleggstid: Des-04-2023