SPECIALIZE IN STERILIZATION • FOCUS ON HIGH-END

STERILISERINGSPROSESS AV FUGLERED STERILISERING RETORT

Ferskstuet fuglerede har revolusjonert produksjonslinjen for fugleredet.Fugleredefabrikken som oppfyller kravene til SC har løst det virkelige smertepunktet med å være deilig og ikke plagsomt under premisset om næring og har skapt en innovativ syklus nærende modell.

Steriliseringsretorten for fugleredet er også et av de viktige produksjonsutstyret i produksjonen av flaskefuglereir.Etter fylling gjenoppretter den forseglede stuingen den vanntette grytemodusen i hjemmet.Høytemperatur- og høytrykksmiljøet på 121 ℃ kan også forlenge holdbarheten til fersk stuet fuglerede uten å tilsette konserveringsmidler.

Behandlingen av Instant Bird's Nest

Etter at hver bolle med fuglerede er bløtlagt og plukket, mates hver flaske med fuglerede individuelt og innkapsles, og går deretter direkte inn i den lufttette steriliseringsretorten for høytemperatursterilisering og stuing ved 121°C.Under påvirkning av temperatur og tid vil ernæringen til fuglereiret bli tilstrekkelig frigjort og oppnå kommersiell sterilitet uten tilsetningsstoffer og konserveringsmidler.

Vanlig steriliseringsbehandling av fuglerede:

Første sterilisering: Øk først temperaturen på steriliseringsretorten til 70~80 ℃, legg deretter det halvferdige fugleredet i en steriliseringsretort og stek i 15 til 45 minutter.

Sekundærsterilisering: Etter koking heves temperaturen til 121°C, og etter sterilisering i 3-10 minutter kjøles den ut av retorten for å oppnå øyeblikkelig fuglerede.


Innleggstid: 20. oktober 2021